Δύο γεγονότα κάνουν ευτυχή τον δημοφιλή σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Μετά από πολλές περιπέτειες, αναβολές, δυσκολίες λόγω COVID και εμπόδια που δε θα έπρεπε να υπάρχουν από τη μεριά της Ελλάδας, η πολυαναμενόμενη ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ επιτέλους ξεκινά γυρίσματα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η τύχη της ταινίας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι ότι Έλληνες με ευαισθησία και αγάπη για την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό έλαβαν και λαμβάνουν μέρος στην χρηματοδότησή της, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία κεφάλαια για την παραγωγή της.

Τη σημαδιακή μέρα της 27ης Σεπτεμβρίου, ακριβώς 192 χρόνια από την δολοφονία του  Ιωάννη Καποδίστρια,  ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής υπέγραψε συμφωνία με την COB Advisors για την εύρεση χρηματοδότησης της πολυαναμενόμενης ταινίας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, η οποία πραγματεύεται την ζωή του ομώνυμου θρυλικού πολιτικού.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής δήλωσε:

«Εάν η Ελλάδα θέλει να έχει ισχυρή παρουσία στο μέλλον, θα πρέπει οι άνθρωποι του χρήματος να συμπορεύονται με τους ανθρώπους του πνεύματος, ώστε χέρι-χέρι η Ελλάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά τόσο στις ψυχές των συμπατριωτών μας όσο και στην παγκόσμια κοινότητα μέσω της στήριξης των Ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και μέσω της ανάδειξης του Ελληνικού πολιτισμού.

Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ανάπτυξη τριών πολιτισμών : του μινωικού, του αρχαίου ελληνικού και του βυζαντινού.

Σε αυτήν την προσπάθεια, έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με την συμβουλευτική εταιρεία CΟΒ Advisors, η οποία  ανέλαβε την εύρεση χρηματοδότησης της παραγωγής.

Η συνεργασία μας με την COB Αdvisors αποσκοπεί στην επίτευξη στρατηγικών συμφωνιών για την προώθηση της ταινίας στο εξωτερικό, αλλά και την επιτυχή προβολή της σε κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως».

Σχετικά με την COB Advisors:

Η COB Advisors με την πολυετή πείρα των στελεχών της στο χώρο των επιχειρήσεων, αναλύοντας με ρεαλισμό το οικονομικό επιχειρηματικό περιβάλλον καταρτίζει στρατηγικά σχέδια, χαράσσει στρατηγική επικοινωνίας, διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις επενδυτικές σχέσεις και εξειδικεύεται στην άντληση κεφαλαίων για την  χρηματοδότηση επιχειρήσεων με σκοπό την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων τους.

Η ανάπτυξη της κινηματογραφικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, αποτελεί έναν ανερχόμενο επενδυτικό κλάδο και μια ευκαιρία προώθησης των δημιουργών στην παγκόσμια κοινότητα της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

Η ομάδα των ειδικών της COB Advisors είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *